SEO webtekst

SEO webtekst – SEO tekster bør skrives af et webbureau!

Lad det være sagt med det samme: Teksterne på din hjemmeside er vigtige for din synlighed i Googles søgeresultater. Ethvert webbureau arbejder derfor målrettet med den helt rigtige webtekst.

Første skridt i arbejdet med SEO-tekster handler om at finde ud af, hvad du vil findes på. Dernæst en række søgeord, som har en relation til det, som du vil findes på. Og når det er på plads, kigger vi på, hvad internetbrugere rent faktisk søger efter på nettet. Ved at bruge de rigtige tekniske redskaber kan vi undersøge søgefrekvenser og søgetrends for at sikre, at vi rammer plet med webteksten.

De SEO-tekster, som ligger højt i søgeresultaterne, bruger for det meste de vigtige søgeord i overskrifterne. Søgemaskinerne tillægger nemlig overskrifterne i webteksterne en ret stor værdi.

Samtidig er det vigtigt, at dine søgeord findes rundt omkring i din webtekst, gerne i flere forskellige grammatiske former, fx ental, flertal, bestemt og ubestemt form. Sørg også for, at søgeordene er spredt på en naturlig måde, som passer til både brugere og søgemaskiner.

Synonymer er gode at anvende, fordi internetbrugere søger på vidt forskellige ord. Vi kalder ganske enkelt ikke tingene det samme, og derfor gælder det om at få alle med. Dét skaber trafik.

Der er mange aspekter, som er med til at skabe den rigtige SEO tekst. Et erfarent webbureau er for mange den bedste løsning, fordi SEO-teksterne kræver masser af viden og konkrete erfaringer på nettet.