Online markedsføring – den bedste markedsføring er online

SEO Ålborg har siden 20012 aktivt arbejdet med online markedsføring

SEO Ålborg har siden 20012 aktivt arbejdet med online markedsføring og online reklame, som f.eks. søgemaskineoptimering, Google AdWords, community, kataloger, mm. I alt den tid har vi fulgt udviklingen af andre bureauer, som også har taget online markedsføring med i deres produktsortiment. Det er der en naturlig forklaring til. Markedsføring på nettet – og særligt i søgemaskiner – er vejen frem.

I al den tid hvor online markedsføring har været en del af SEO Ålborg, har vi set utallige eksempler på bureauer, der kæmper for at komme til at ligge godt placeret i søgemaskiner og få masser af besøgende på deres site, såvel som deres kunders. Fortæl mig – hvad gavner det en virksomhed at få 1000 unikke besøgende om dagen, hvis kun 2 af dem køber? Hvad gavner det en virksomhed at ligge nummer 1 eller 2 i søgemaskinerne, hvis der ikke bliver klikket – eller konverteret for den sags skyld?

Online markedsføring handler ikke om dig, men dine kunder

Online markedsføring handler altså ikke kun om placeringer i søgemaskiner eller et højt antal besøgende. Det handler om at konvertere disse besøgende til kunder, at give kunderne det rette indhold og at lokke dem til med andet end en titel. Det handler om at gøre det nemt at navigere rundt på din side og at skabe et online brand for din virksomhed – et kendskab til Jeres dot-com. Det handler om at skabe interesse. Online markedsføring handler således ikke om dig, men om dine kunder.

Indhold, tekst, kommunikation, brand, placering, besøgende… Der er mange faktorer, der spiller ind i forbindelse med online markedsføring. Vi kan håndtere dem alle sammen, og kan sørge for en ordentlig konvertering af de besøgende til kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *