Om

Hvem er vi og hvordan arbejder vi?

SEO Ålborg er en hybrid mellem en konsulentvirksomhed og et digitalt marketing bureau. Vores opgave er, at gøre vores kunder så synlige i digitale medier som overhovedet muligt. Dette gør vi i et tidsdefineret forløb af kortere varighed. Men før det kan lade sig gøre, er der oftest en række tiltag der er nødvendige. Vi ser derfor først på vores kundes aktuelle digitale niveau, og arbejder herefter på at optimere dette. Finder vi frem til, sammen med vores kunde, at et nyt website, nye sociale profiler eller en ny video, er vigtigt for virksomhedens digitale strategi, så har vi adgang til et netværk på over 50 digitale specialister, der leverer de bedste services til de bedste priser. Så har man brug for design, kommunikation eller produktion – så løfter vi også dette. Vi tænker dog altid strategien ind som det første. Når den er på plads, så implementeres den i samarbejde med jer, og herefter involverer vi jer i processen og styrer jer i mål.

Når forløbet er overstået, beregner vi værdien af vores arbejde og vurderer – sammen med jer – om samarbejdet skal fortsætte.

Hvad er dit udbytte?

Der er mange fordele ved at være på forkant med udviklingen, især hvis du vil tiltrække nye kunder og fastholde dem du har. Den digitale tidsalder har gjort det muligt for virksomheder at sælge, markedsføre og kommunikere 24/7 – og det er muligt for virksomhedernes kunder at finde informationer, der gør at de i langt højere grad end tidligere, selv tager kontakt eller skaber dialog til en potentiel leverandør. Derfor skal du som virksomhed være så synlig som overhovedet muligt.

Udbyttet ved et samarbejde med SEO Ålborg er, at du som virksomhed opnår markant bedre eksponering, mere trafik og flere leads. Vi kan ikke lukke ordrerne for dig, men vi sikrer at din digitale position er så optimal som muligt og vi booster din digitale tilstedeværelse, så du via planlagte digitale aktiviteter i langt højere grad tiltrækker nye, potentielle kunder og dermed opnår et større salg.

Hvem hjælper vi?

Den digitale tidsalder stiller store krav til virksomheder og ansatte. Det kan være svært at balancere flere aktiviteter samtidig og skabe sammenhæng mellem de forskellige afdelinger. Mindst ligeså svært er det, at skabe momentum og fastholde dette, i forhold til marked og målgruppe. Det er derfor vores opgave, at hjælpe beslutningstagere – typisk virksomhedsejere, direktører, marketingchefer, salgschefer og iværksættere med at opnå værdi og forløse det kolossale potentiale, der ligger i den digitale økonomi. Vores kunder er typisk små og mellemstore B2B virksomheder, heraf mange eksport, industri og rådgivningsvirksomheder med internationale ambitioner.

Hos SEO Ålborg er vi til rådighed 24 timer i døgnet, idet vi er placeret i 3 tidszoner. Alle 3 kontorer er ledet af danskere, så det vil altid være en dansk projektleder du taler med. Typisk foregår kommunikationen pr. e-mail og via video-opkald, og tilrettelægges efter den enkelte kundes behov. Det er nemt, fleksibelt og overskueligt for alle.