Kommunikationskompagniet

Er du ansvarlig for et af mange websites

Er du ansvarlig for et af mange websites, hvor seneste nyhed er to år gammel, ingen cases er tilføjet siden Fogh var statsminister, og forsiden stadig ligner sig selv? 

Hvis du er, så skal du overveje at købe assistance til websitet. Det kan betale sig.

Dit website er en vigtig, måske endda den primære, kommunikation med potentielle og eksisterende kunder. Her møder de nye kunder din virksomhed, og her fastholder du de gamle.

Så det betaler sig at investere i et website. 

Jeg har arbejdet med både B2B og B2C på web. Erfaringerne spænder fra koncept og arkitektur til tekstarbejde – både dansk og engelsk.

P.S. Jævnlig opdatering gavner også jeres Google-placering!

Tekstforfatter

Tekst til salg, til information og til branding. Tekst til web, til print og til internt brug. Der er masser af erfaring fra en meget lang række brancher, og rutinen dækker både B2B og B2C.

Tekster til magasiner, nyhedsbreve, årsberetninger eller hele firmaets historie. Eller løbende nyheder til dit website eller intranet, sammen med de gode historier fra virksomheden og markedet?

Hvor godt spiller klaveret?

Bliver websitet opdateret så tit som du gerne ville? Får du sendt nyhedsbrevene ud med passende mellemrum? Sidder brochureteksterne lige i skabet? Er du helt sikker på, at du kommer helt igennem med dine budskaber til de rigtige personer? Og får du i det hele taget nok ud af anstrengelserne i din markedsføring?

Vi kan gå hele vejen. Fra måner og planeter i en strategi-workshop til de konkrete elementer og det behårde tekstarbejde i din kommunikation og markedsføring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *