Hvad kan Bruge SEO til ?

Opnå bedre placeringer på de store søgemaskiner

Opnå bedre placeringer på de store søgemaskiner: Google, Bing og Yahoo! Du får værktøjer til at at styrke dit brand og få mere relevant trafik fra søgemaskinerne til dit website.

Hvad kan Bruge SEO til ?


 • Kom godt fra start med en SEO-strategi

  Hvordan sørger man for at få den bedste udnyttelse af ens SEO arbejde ? – Planlægning, Projektstyring og Tjeklister er en god start på et SEO projekt.


 • Find de bedste søgeord

  Du ved at dine kunder skal bruge dig og du ved at de søger på google efter det de skal bruge. Men hvilke søgeord bruger de ? – Hvordan kan du være sikker på at du fokuserer på de relevante søgeudtryk i din SEO strategi.


 • Effektiv indholdsoptimering

  Når dine hjemmeside laves, så tænkes der ofte over hvordan man kan konvertere en kunde, når kunden er kommet ind. Men hvordan sørger du for at siden ser atratik og relavant ud overfor søgemaskinerne ?


 • Introduktion til optimering af teknik og struktur

  En masse gennemgående tanker omkring teknik – Hvordan sørger man for at siden teknisk er update to date overfor søgemaskine kriterierne ?


 • Bliv populær med links

  Hvis du skulle reklamerer i en avis – Ville du så vælge at sætte en reklame i en tilfældig avis ? – Nej, du ville vælge din placering med omhu. De links som de eksiterer på nettet, har forskellig værdi for dit website. Fokus på at få de rigtige!


 • Teknikker der kan skade dig

  Når du skal igang med at lave SEO, så kan du tænke at der måske findes en genvej til topresultaterne. Søgemaskiner som Google er dynamisk og kigger på hvordan, hvor meget og hvad der forbindes med dit website. Få indblik i balancen i et godt SEO projekt.


 • Effektmåling og opfølgning

  Du opnår resultater – Men skal du øge fokus på der hvor din nuværende succes ligger eller skal du sprede strategien til flere områder ? – Tanker omkring hvordan du optimerer SEO i forhold til din forretning.


 • Gode råd og et kig ud i fremtiden

  Du har sikkert hørt at f.eks. Google releaser nye algoritmer for deres indexering af søgeresultater. Hvad skal du forvente sker i fremtiden ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *