Hjemmeside

Er du en nyopstartet virksomhed med behov for en hjemmeside, eller trænger dit nuværende site til en opdatering og et ansigtsløft? Så er du kommet det rette sted.

Vi tilbyder skræddersyede professionelle hjemmesider, som er gjort klar til mobiler/tablets. Størstedelen af hjemmesider besøges i dag fra en mobiltelefon eller en tablet, hvilket understreger vigtigheden af, at din hjemmeside er “responsive” – altså designet mobilvenlig. Vi starter med at designe til mobilen – for det er den kunderne bruger til at besøge din hjemmeside. Hvorfor ikke starte hvor kunden er?

Din hjemmeside bliver bygget på WordPress, som er et af verdens førende “Content Management Systemer”. Du kan med andre ord selv opdatere dit sites indhold, såsom tekster, billeder, kontaktoplysninger og videoer. Er du slet ikke fortrolig med din pc, tilbyder vi løsninger, hvor du vedligeholder din hjemmeside, blot ved at opdatere din Facebook-profil – se DET er smart!

Lækkert mobilvenligt design

Udover lækkert (mobilvenligt) design, mulighed for selv at opdatere og se instruktionsvideoer, er vores hjemmesider sat op til SEO og søgemaskiner og med adgang til de sociale medier. Det betyder, at din hjemmeside, så snart den er online og er fuldstændig og komplet køreklar på alle parametre.

Din hjemmeside bliver hostet hos en af landets bedste udbydere og hastigheden er derfor implicit. Vi har god erfaring med produkter og services hos dem. Det er ikke et krav at du skal vælge one.com til webhotel og hosting, men vi anbefaler det, da deres løsninger er stabile, priserne er lave og der er online support 24 timer i døgnet.

Kontakt os endelig for yderligere info. Vi garanterer, at din hjemmeside står stærkt.

Professionel hjemmeside indeholder

  • Installation og opsætning af hjemmeside
  • Mobilvenlig hjemmeside (responsiv)
  • Ingen binding og intet løbende abonnement
  • Statistik over besøgende
  • 8-10 undersider (fx. kontakt, om os, ledige stillinger…)
  • Galleri (Du leverer billederne)
  • Kontaktformular
  • Hjælp til domænenavn