Hjemmeside med CMS

Alle hjemmeside vi laver kommer med et CMS system, hvor du selv kan gå ind og retter tekst og billeder. Responsive design er selvfølgelig også inkluderet i prisen.

Dette tilbyder vi

Vi kan alt og vi er klar til at hjælpe dig med at opbygge en ny hjemmeside til dig og din virksomhed, uanset om du endnu ikke har et websted eller blot ønsker et forbedret hjemmeside. Vi tilbyder:

  • Hjemmeside (HTML5, CSS3, PHP, Javascript)
  • Arbejd med cloud (fra dit hjem, kontor, ferie)
  • Responsive design (webstedet tilpasses til alle skærmstørrelser)
  • Online shop med indkøbskurv, ordrebekræftelse, Trustpilot etc.
  • Google Analytics – saml og analysér dine data

At have et websted er som at åbne en dør og invitere potentielle kunder til din virksomhed

Din hjemmeside kommunikerer og giver informationer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Selv når du ikke er på arbejde eller ikke har tid, vil din hjemmeside altid være der for dine kunder. Vi lever i en tid hvor kunderne ikke længere ringer til virksomhederne, men derimod googler dem på nettet for at finde svar og løsninger. Kommunikere effektivt, uanset om dit websted er bygget til kunder eller medarbejde. Spar penge og tid ved at åbne dit nye websted.

En hjemmeside uden besøgende er ingenting værd. Læs om SEO

Trænger dit websted til et ansigtsløftning?

Har du allerede din hjemmeside, er det ingen problem. Vi hjælper gerne videre, hvor vi kan tilbyde meget mere, end bare et websted. Vi tager gerne over dit eksisterende websted, hvor vi bl.a. kan give den et nyt ansigtsløftning, så den repræsentere dig og din virksomhed.

Hold styr på alt indholdet på dit websted fra dit kontor

Udover at tilbyde dig din ny hjemmeside, laver vi også hjemmesider med CMS. CMS står for Content Management System og betyder at du selv kan styre din hjemmeside uden at du har brug for vores hjælp. Det eneste vi skal gøre er at opbygge dit websted via CMS og tilføje dig som admin. Med CMS har du ikke brug for at tilføje avanceret webkodning eller bruge time efter time på at rette på din hjemmeside. Med CMS kan du nemt og hurtigt logge ind, og klikke dig videre til de forskellige funktioner og handlinger.

Websted til tablets og smartphone

En hjemmeside der kan minimér til mindre skærme, såsom tablets og smartphones, kalder man for responsive design. Det betyder at webstedet og dets indhold tilpasses til mindre skærme, så dine kunder ikke har brug for at zoome ind for at læse teksten eller se billederne. Er dit websted designet til mindre skærme, har du allerede tilbudt dem et godt service, da din hjemmeside er brugervenligt.

E-handel

Din hjemmeside vil hjælpe dig med at repræsentere dig og dine virksomhed, samt hjælpe dig med at øge din indtjening. De fleste danske kunder handler mest via nettet og her handles der over 100 mio. kroner om året. En hjemmeside der tilbyder at handle online, er ligesom at holde butikker åben 24/7. Uanset om du sidder på arbejdet eller ser en film med familie, vil dit websted altid holde styr på din virksomhed og øge din indtjening.

Google Analytics

Dette værktøj fra Google er meget nyttigt og godt at bruge, når det kommer til indsamling af data fra din hjemmeside. Det kan hjælpe dig og din virksomhed med at få et overblik over kundernes bevægelse og aktivitet inden for dit websted. Google Analytics er gratis, let at bruge og nem at indsamle data. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang og forklare dig hvordan du kan bruge Google Analytics.