Google Adwords

Med Google Adwords er der kortere vej til topplaceringer

Google Adwords er den sikre vej til en bedre placering i søgeresultaterne hos Google. – Hvis man altså gør det korrekt!

1000-vis af kunder benytter dagligt Google til at finde og købe produkter på nettet. Vores opbygning af din Google Adwords konto sikrer, at du for et meget beskedent beløb modtager henvendelser fra købsmotiverede forbrugere.

Google Adwords styrker din tilstedeværelse på nettet. Selvom du måske er godt placeret med dine ydelser eller produkter på Google, så kan du med fordel styrke din position ved at understrege din tilstedeværelse på Google med Google Adwords. Folk ser måske din webshop placeret i de organiske resultater på Google. En visning af din virksomhed via Adwords på samme søgeord, vil blot bestyrke kunden i tilliden til din virksomhed.

Landingpages og Google Adwords

Benyt Google Adwords med gode landingpages. Du kan styre dine kunders besøg ved at skabe specifikke landingpages på din hjemmeside. En ’landingpage’ er en dedikeret side, beregnet til at tage imod kunder med specifikke behov. Din landingpage skal fremstille dine ydelser eller det specifikke produkt, så kunden finder din side værd at udforske. Landingpages i forbindelse med Adwords annoncer er en meget stærk kombination, når det gælder om at fastholde kunderne.

Hos os er Adwords en mærkesag. Vi er meget specifikke og omhyggelige, når vi producerer vores kunders Adwords konti. Et synligt resultat af dette er lavere klikpriser og ekstremt specifikke statistikker på leaders og laggers i forbindelse med dine søgeord.

Google Adwords pris

Priserne på Google Adwords er forskellig, men vi har en startpris på 1.200 kr. + moms om måneden for det mindste abonnement.

Derudover betales selve annoncepriserne til Google. Typisk bruger vores kunder 2.000-5.000 kr. om måneden på dette.

Hvad kan man gøre udover Adwords?

I forbindelse med Google Adwords, kan man også opbygge links, da man kan få fremmet sine organiske placeringer, hvilket kan kalder for linkbuilding, og det er en del af den samlede søgeoptimering!