Digital investering og en online tilstedeværelse

Din hjemmeside er dit visitkort

Din hjemmeside er dit visitkort. Den er stedet, hvor din kunde møder dig for første gang og dér, hvor du giver dit førstehåndsindtryk. Derfor skal dit site være både opdateret, tidssvarende, en god ambassadør for dine ydelser/produkter, og nemt at navigere i. Hos SEO Ålborg har vi mere end 20 års erfaring med hjemmesider, vi kender markedet, er eksperter i skræddersyede løsninger og bygger gerne programmer og platforme op fra bunden, hvis du har brug for det. Og så har vi selvfølgelig den fordel, at vi kan hjælpe dig med at genbruge de digitale argumenter i en målrettet tryksag, når det behov melder sig.

Digital investering og en online tilstedeværelse

Vi ved, at det tager tid at skabe en professionel hjemmeside med en topplacering på Google, et indhold, der virker på alle mobile platforme og enheder samt et løbende og opdateret ’look’. Og vi ved også, at det ikke nødvendigvis er dér, din ekspertise ligger eller dér, din tid bliver brugt bedst. Med SEO Ålborg som leverandør af dine webløsninger, sikrer du dig en problemfri digital investering og en online tilstedeværelse, der matcher dine kunders behov.

Vi leverer: 

• Hjemmesider af høj kvalitet i alle pris- og kvalitetskategorier.

• Skræddersyede tekniske løsninger.

• SEO – leveret med et dansk produceret CMS-system, der indeholder alle de tekniske forudsætninger for en god placering i søgemaskinerne.

• Et gennemtestet responsive design, hvor dit indhold bliver udgivet automatisk til alle platforme samtidig – og hvor du kun behøver at vedligeholde det et sted.

• En kundekontakt, hvor I rent faktisk forstår, hvad vores dygtige it-udviklere siger.

• Annoncering på nettet med alt, hvad det indebærer af Adwords-kampagner, bannerannoncer, håndtering af sociale medier osv.