Corporate Blogging

Corporate Blogging – kommunikationsplatform med mange fordele

Corporate blogging er kort fortalt en weblog, virksomheden (og måske virksomhedens medarbejdere) bruger til at berette om begivenheder, hændelser, nyheder eller dagens forløb. Fordelen ved at gøre det er, at personliggøre virksomheden yderligere, så potentielle kunder bliver bekendte med virksomheden og personalet.

Corporate Blogging

Fordele ved denne type kommunikationsplatform:

  • PR på nye måder: Pressemeddelelser og kontakt til omverden uden at gå gennem journalister.
  • Forstærker kundekontakt: Ikke med det formål at sælge, men at skabe en fornuftig dialog med en potentiel kunde, som ellers ikke ville have fundet sted.
  • Produktudvikling: Hav en finger på pulsen via kundernes respons på produkterne, og deres ønsker til udvikling.
  • Vidensdeling internt: Den der underviser lærer mest. Medarbejderne vil lære en hel del mere om deres arbejde ved at skrive indlæg og artikler om det.
  • Forstærker en rolle som ekspert: Når virksomheden deler ud af sin viden, vil denne automatisk sættes i en ekspertrolle af omverden.
  • Intern koordine: Samarbejdet internt styrkes, da det giver mulighed for lettere at koordinere samarbejdet og projekterne.
  • Attraktiv virksomhed: Virksomheden vil være attraktiv overfor potentielle medarbejdere som potentielle kunder pga. alt ovenstående.
  • Bonus i søgemaskiner: Søgemaskiner sætter pris på alt, hvad der er nyt og godt, relevant for søgningen og populær blandt andre brugere.

Hvordan kommer man i gang med den nye kommunikationsplatform

Mange virksomheder benytter sig allerede af denne type kommunikationsplatform, andre er slet ikke klar over den eksisterer og endelig er der typen, der ikke mener det er relevant. Er I iblandt de to sidstnævnte, så kontakt os gerne, så vi ganske uforpligtende kan fortælle om fordelene og mulighederne ved Corporate Blogging i Jeres type virksomhed.

Blogging, eller community, er oftest en del af vores optimering men kan godt købes særskilt. Typisk ligger en sådan service fra kr. 4.000, men det kan svinge. Udfyld kontaktformularen og hent et tilbud på Corporate Blogging. Det er gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *