Content Management System (CMS) giver frihed

En gang var det sådan, at enhver virksomhed ejede en hjemmeside

En gang var det sådan, at enhver virksomhed ejede en hjemmeside – i dag ejer hjemmesiden virksomheden. Sådan er det blevet inden for de seneste par år, hvor Internettet er blevet det mest dominerende på markedet. Uden en hjemmeside har virksomheden næsten ikke et eksistensgrundlag! Hvor overdrevent det end måtte lyde.

Fokus på online markedsføring

Derfor har vi hos Reklamebureau SEO Ålborg stor fokus på online markedsføring, hvilket typisk tager udgangspunkt i firmaets hjemmeside. Vi opbygger din hjemmeside i et af vores meget brugervenlige og søgemaskinevenlige CMS’er, som giver dig mulighed for at håndtere hjemmeside-relaterede opgaver selv, uden at skulle bekymre dig om ekstra-ansættelse af webmaster eller tidskrævende læring.

CMS og dets muligheder

Begrebet Content Management System, eller Content Management Software (CMS), betyder styring/vedligeholdelse af indhold. Et CMS behøver således ikke kun at varetage en hjemmeside, men kan i det store hele varetage den samlede online løsning, samt integreres med bagvedliggende systemer.

Et CMS kan også defineres på følgende måde

Et CMS kan også defineres på følgende måde: at medarbejdere uden kendskab til Internet teknik (HTML, programme etc.) kan rette, videreudvikle og vedligeholde virksomhedens hjemmeside, inkl. nye indholdsområder, menupunkter osv. Arbejdet med at publicere og opdatere indhold kan altså fordeles på de ansvarlige medarbejdere og foregå ”tæt på kilden” uden centrale flaskehalse og omkostninger til ekstern hjælp. At en stor del af funktionaliteten (programmeringen) på virksomhedens hjemmeside købes som del af CMS-løsningen og ikke – som tidligere – skal programmeres fra bunden og individuelt til den enkelte virksomhed.

Få hjemmeside med CMS indenfor 30 dage

Vi har den filosofi, at vores kunder selv skal have mulighed for at kunne opdatere sin egen hjemmeside. Derfor er vores CMS en perfekt løsning til virksomheden i konstant udvikling.

Har du specielle krav til dit kommende CMS kan det være vi skal bruge længere tid afhængigt af omfanget, men det er vel meget logisk

Slut med dyre konsulentregninger og ventetider ved mindre opdatering.

Udfyld kontaktformularen og hør nærmere om dine muligheder. Vi bygger CMS’et efter dine behov.

Læs mere om emnet her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *